Stihl szakszerviz garanciális vagy azon túli termékekre is.

Stihl szakszerviz profin

A Stihl szakszerviz során a Stihl gépek minden egyes részét karbantartjuk, átvizsgáljuk, hogy átadásnál olyan legyen, mint új korában. Ez elengedhetetlen a későbbi minőségi és biztonságos munkához, ezért a Stihl szakszerviz során a legapróbb részletekig átvizsgáljuk a gépét, hogy még évtizedekig használhassa és könnyítse meg a kerti munkálatokat.

Stihl szakszerviz szakértelemmel

Szolgáltatásunk minőségi munkát végző Stihl szakszerviz, hogy a német minőségű gépek használatát sokáig élvezhesse, legyen szó robbanómotoros, belsőégésű motorjavításról, elektromos vagy akkumulátoros gépről. Munkatársaink folyamatosan képzik magukat műszakilag, mivel a Stihl egyik fő szemlélete az innováció, a folyamatos fejlődés.

Stihl szakszerviz Stihl minőségben

Egy minőségi munkát végző Stihl szakszerviz csak is szakmailag képzett emberekkel dolgozik, akik állandóan naprakészek műszakilag. A Stihl márka alapítójának egyik missziója, hogy az egyedülálló, mindig újítani tudó márka hátterében kiváló szakemberek álljanak, ne csak a gyártás folyamán, hanem a termékek használatának tökéletes tudása, karbantartása és szervizelése szempontjából is. Ez nálunk sincs másként.

Stihl szakszerviz gyári alkatrészekkel

A Stihl szakszerviz kizárólag minőségi, gyári, eredeti Stihl alkatrészekkel dolgozik, ami nagyszerű szakembereken kívül a másik legfontosabb szempont ahhoz, hogy a Stihl gépek generációkon keresztül megőrizzék kiváló minőségüket.