Stihl szakkereskedés minőségi gépek értékesítésével.

Stihl szakkereskedés – A Stihl márka

A Stihl szakkereskedés a német csúcsminőségű gépek értékesítésével foglalkozik olyanok számára is, akik profi kertészeti gépeket keresnek, és olyanoknak is, akik még csak most ismerkednek a kertészet világával. A márka szemlélete az innováció és a minőségi termékek megteremtése, már 90 éve. A Stihl márkát világszerte ismerik és szeretik az erdőgazdálkodás, a tájápolás és az építőipar területén, illetve magánfelhasználás céljából is.

Stihl szakkereskedés

A Stihl gépek innovatívak, rendkívül csöndesek, így bármikor elvégezhető velük a kerti munka. Súlyuk is úgy lett megtervezve, hogy a család bármely tagja el tudja végezni velük a ház körüli teendőket. A modern technológia mellett nem kell bonyolult használattal számolni a Stihl gépek esetében. A Stihl szakkereskedés számos gép közüli válogatást tesz lehetővé, széleskörű szolgáltatással egybekötve, ugyanis mi a megvásárlás után is foglalkozunk a Stihl gépekkel, amiket generációkra terveztek.

Stihl szakkereskedés és a multifunkcionális

A Stihl gépek multifunkcionális használatuk miatt is annyira szeretettek. A modern, innovatív fejlesztésű COMPACT és PRO akkumulátorral felszerelt modellek cserélhető lítium-ionosak, illetve akkumulátoruk akár más funkciójú eszközhöz is felhasználhatók. A Stihl szakkereskedés számos multifunkcionális gép közüli válogatást tesz lehetővé.

Stihl szakkereskedés – az akkumulátor előnye

A legújabb fejlesztésű, pénztárca, idő- és környezetkímélő akkumulátoros gépek is ékes bizonyítékai a Stihl folyamatos újításainak. Például ha egy Stihl COMPACT vagy PRO akkumulátoros fűrészhez vagy lombfúvóhoz keresünk egy másik akkumulátort, mert lemerült, akkor egy Stihl COMPACT vagy PRO akkumulátoros fűnyíró akkumulátorát is tudjuk hozzá használni. A Stihl termékekkel mindig hosszú távra tervezhet, valamint folyamatosan követi a gyártó a modern ember igényeit. Az akkumulátoros gépek környezetkímélők, hiszen nem bocsátanak ki füstgázt. A Stihl szakkereskedés csak minőségi német gyártmányú gépeket árusít.