Az akkumulátoros gépekben a jövő! A Stihl akkus gépek hatalmas előnye, hogy nem szennyezik a környezetet. Ez manapság hatalmas előny, és szempont, amikor vásárolunk, akármiről is legyen szó.

A Stihl akkus gépek egyszerű használata

A Stihl akkus gépek ötvözik az üzemanyaggal működő és azon gépek előnyeit, amikhez hálózati csatlakozó szükséges. Míg az egyiknél a kábelt folyamatosan kerülgetnünk kell, illetve könnyen el is vághatjuk azt, a másiknál jelentősen szennyezzük a környezetet és a levegőt a kiáramló káros anyagokkal. Az akkumulátoros kerti gépek súlya nagyon könnyű, így a családból bárki használhatja. Ezen kívül csendesek is, így hajnali vagy késő esti órákban is egyszerű a használatuk, úgy, hogy nem zavarunk senkit.

A Stihl akkus gépek hatalmas előnye: a környezetkíméletesség

Mint az említettük, az üzemanyaggal működő gépek káros anyagokat bocsátanak ki a levegőbe, ami hanyatló bolygónknak jelenleg súlyos probléma. Mivel a környezetvédelem egyre fontosabb szempont mindenkinek, ezért az akkumulátoros gépekben van a jövő.

A Stihl akkus gépek karbantartása

A Stihl akkus gépek karbantartása is egyszerűbb a benzines társainál, hiszen nem kell benne olajat cserélni vagy a fennmaradó üzemanyaggal foglalkozni, így nem járnak extra költségekkel és időráfordítással.

A Stihl akkus gépek multifunkcionalitás

A Stihl akkus gépek esetében a különböző funkcióra alkalmazott gépek között cserélhető az akkumulátor is, így ha az egyiket töltjük, addig tudjuk használni a másik gépet, így tartva a kerti munkálatok megfelelő sorrendjét.