A Stihl az egyik legmegbízhatóbb kertészeti és erdészeti gép gyártó cégek egyike. A Stihl gépek mindegyike minőségi német gyártmány, innovatív megoldásokkal.

A Stihl gépek előnyei

A Stihl gépek nagyon csendesek, így a nap bármely szakában elvégezhetők velük a kerti munkálatok. Ráadásul bárki el tudja végezni velük a kert körüli teendőket, hiszen súlyuk is kicsi. Bár mindig modern technológiával készülnek, arra is ügyelnek, hogy használatuk egyszerű legyen. A COMPACT és a PRO termékcsalád akkumulátorosak, amik cserélhető lítium-ionosak, és akkumulátorok más kertészeti eszközökhöz is felhasználhatók. Az akkumulátoros gépek a környezetet is kímélik, mivel nem bocsátanak ki füstgázt. A Stihl márkájú gépekkel mindig hosszú távra tervezhet.

Stihl gépek – a magasnyomású mosó

Miután beszereztünk a Stihl gépek közül egy magasnyomású mosót, rájövünk, hogy csak onnantól egyszerű az életünk. A magasnyomású mosóval bármi tökéletesen tisztává varázsolható, mint a korlát, a térkő, a garázs, bútorok, autó, motor, bicikli, és még sorolhatnánk. Egy magasnyomású mosó mellett nem kell előre kihúznunk egy egész hétvégét a naptárból ezek elvégzésére, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg.

Stihl gépek - fűnyíró

Fűnyíró vásárláskor szintén megéri minőségi darabot választani, ami hosszútávon szolgál minket, és azt úgy is teszi, ahogyan elvárjuk, ezzel szintén sok energiát és időt spórolva magunknak. A Stihl gépek mindegyike olyan, amit biztosan nem kell gyakran cserélni.

Stihl gépek - száraz-és nedves porszívó

A Stihl gépek közül a nagyteljesítményű porszívók nem csak otthoni takarításhoz, hanem professzionális használathoz is ideálisak. A szívó funkció mellett fúvó funkcióval is rendelkeznek a kapcsolóautomatika mellett. Többlépcsős szűrőrendszer van beépítve, ami mellett különböző szívófejek közül is válogathatunk.